Handelsbetingelser

Nedenstående vilkår og betingelser er til hver en tid gældende ved reparationer hos Urmageren.dk.
Urmageren.dk vil til hver en tid være berettiget til, uden varsel, at ændre vilkårene og betingelserne for handel og reparation.

Generelle oplysninger

Hjemmeside URL: https://www.urmageren.dk
E-mailadresse: info@urmageren.dk
Telefonnummer: +45 61 30 77 85

Ordre og betaling

Når du har afgivet en ordre, vil vores system automatisk sende dig en bestillingsoversigt via e-mail.

Når reparationen er færdig, vil du modtage en faktura på mail. Når den er betalt, modtager du et tracking-nummer på mail og uret sendes retur.

Betaling for reparationer kan ske med MobilePay og bankoverførsel.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Urmageren.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl og tekniske fejl. Det kan forekomme, at der er længere levering, hvis enkelte dele er i restordre fra leverandøren. Hvis det er tilfældet, vil du blive kontaktet på mail.

Priser

Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms.

Fragt

Leveringstiden er normalt 1-2 hverdage med PostNord track & trace-pakke.

Vi tilbyder levering til alle adresser i Danmark (hjemme/firma).

Fortrydelse af reparationen, hvis vi er påbegyndt

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb

Fortrydelsesret

Hvis du har bestilt en sikker pakke og fortryder, skal du straks give os besked på info@urmageren.dk, så vi kan annullere forsendelsen. Hvis du fortryder, når pakken er modtaget, skal du venligst returnere den igen med vedlagte returlabel. I det tilfælde betaler du kun for forsendelsesomkostninger, som er 200 kr.

Fakturering ved fortrydelse af reparationer

Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve rimelige omkostninger for det arbejde, der allerede er leveret. Det betyder i praksis, at du vil blive faktureret for materialer, der ikke kan genbruges, arbejdstid samt evt. transport og lignende omkostninger i forbindelse med det udførte arbejde.

Reklamationsret

Når du handler hos os, har du 24 måneders reklamationsret, hvis du får udført autoriseret OMEGA service. Dog kun 12 måneders reklamationsret, hvis du får udført service på et andet brand end OMEGA.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved reparationen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Reklamationen sendes altid retur i vores sikkerpakke. Skriv til os og vi sender dig en sikkerpakke med forsikring. Hvis vi konstaterer, at reparationen ikke fejler noget, vil du blive opkrævet 200 kroner i håndteringsgebyr og fragtomkostninger.

Garanti

Umageren.dk giver to års garanti på OMEGA service og et år, hvis du får udført service på et andet brand end OMEGA.

I tilfælde af en fejl, som er omfattet af garantien, vil vi afhjælpe fejlen og evt. udskifte de reservedele, som er nødvendige for udbedringen. Garantien dækker ikke almindelig slitage eller skader forårsaget af uheld eller mangelfuld vedligeholdelse. Garantien bortfalder, hvis der udføres reparationer på uret af andre personer end Urmageren.dk